Palvelut

Parveke -ja terassilasitukset PDF Tulosta Sähköposti

Parvekelasitukset

Parvekelasitus on pystypuitteeton lasitusjärjestelmä. Se sopii erinomaisesti sekä uudis- että peruskorjauskohteisiin. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin, lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Se suojaa rakenteita kosteudelta ja lialta, vähentäen merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä.

Parvekelasit ovat karkaistua turvalasia, jotka täyttävät saksalaiset DIN-vaatimukset. Lasituksen alumiiniprofiilit on valmistettu Euronormin mukaisesti ja päällystetty säänkestävästi polyesteripulverimaalattuna tai anodisoituna. Myös liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Laaja valikoima profiileita mahdollistaa lasituksen kiinnityksen rakenteisiin aina optimaalisesti.

Lasituksen rakenne ja tiivistykset antavat suojaa ilmanvirtauksia, sekä vettä ja tuulta vastaan. Lasitus ei ole kuitenkaan liian tiivis, jotta lasi- tai rakennepintoihin ei pääsisi tiivistymään kosteutta haitallisessa määrin.

Parvekelasitus vähentää parvekkeella olevaa melua noin 7-8 dB, mikä tarkoittaa kuulohavaintona liikennemelun laskevan noin puoleen. Parvekkeen takana olevassa huoneessa melu vähenee noin 20 dB.

Suunnittelu ja asennus

Parvekelasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Parvekelasituksia asennetaan kaikkina vuoden aikoina. Lasituksen asennus kestää tavallisesti vajaan työpäivän.

 

Terassilasitukset

Valmistamme toimintavarmaa liukuvaa terassilasijärjestelmää mittatilaustyönä. Terassilasijärjestelmällä saat terassin, viherhuoneen tai parvekkeen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa tuulilta, sateelta ja roskilta näin lisäät asumismukavuuttasi. Terassilasijärjestelmällä suojaat rakennustasi lumelta ja vedeltä, jolloin rakenteiden käyttöikä pitenee lasituksen vaikutuksesta ja säästät lämmityskustannuksissa.


Saat käyttötarpeesi mukaan viihtyisän tilan jonka seinät voit liu’uttaa sivuun kun aurinko paistaa ja voit sulkea seinän kun haluat suojata itsesi viileydeltä tai sateelta.


Suunnittelu ja asennus

Terassilasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna.

 

Terassirungot

Teemme myös valmiita terassirunkoja sekä alumiinista että puusta